Min pappa är världens bästa.

Middag med pappa var supermysigt, maten var jättegod och jag och pappa hade gott om tid att catch up på allt möjligt. Kom hem, kollade på Ernst med pappa, sen åkte han hem och jag pratade med Nina på telefon. Det går undan i svängarna i mina vänners liv, säger jag bara...

Imorgon ska jag upp klockan sex för jobb igen... Jag är inte så taggad. Är det konstigt? Dock så ska jag träffa Elina efter jobbet! Bra att man har saker att se fram emot :)

Min efterrätt <3 Ja tack, hejdå till Beach08 och hej till underbara Pannacotta!

Slam

Äntligen hemma igen! Efter jobbet gick jag med Stoffe på stan... Köpte smink och en tröja, jag bidrar starkt till problemen med överkonsumtion. Dock alltid trevligt att vandra runt med lilla S.

Skulle äta middag hos pappa men han ringde och frågade om jag ville äta på restaurang istället! Fett trevligt, jag blir glad som bara den. Restaurang = skittrevligt, dessutom så har de senaste restaurangbesöken endast inneburit jobb för min del. Blir trevligt att vara den som blir uppassad istället.

"What's incredible to me is that you can keep out of trouble pretty much every minute of your life apart from maybe five seconds, and that five seconds can get you into the worst trouble of  all, just about. You could be doing the best skating of your life, and the moment you started to realize that you were doing the best skating of your life, you were eating concrete. Skating well for nine minutes and fifty-five seconds wasn't good enough, because five seconds was plenty of time to make a complete jerk of yourself. Yeah, well, life's like that too. It doesn't seem right to me, but there you go."

Citat från en bok jag läser just nu, och det stämmer så jävla bra. Jag känner iaf igen mig i det grymt väl.

Nu ska jag prata klart med Schturken och sedan måste jag byta om. Hejdå!

Baby I'm Back

Japp, så nu var jag hemma igen! Första dagen på jobbet idag och sitter och tittar ut över det väldigt regniga och grå Stockholm. Sitter i Glashuset vid Slussen och jobbar och utsikten är sjukt fin.

Vaktmästaren gav mig en liten fundersam blick när han såg att jag satt och bloggade... Kanske borde återgå till mitt jobb. Snart lunch!

London update

"Det allra sjukaste ar; HON SER UT SOM BUFFY."


Bye losers!


Nej, ni är inga förlorare. Men hejdå är det, för nu drar jag till London!




Gomorron, gomorron!

Vaknade för en dryg timme sen, till ett sms från Elina. Fin start på dagen serrö!

IMORGON ÅKER JAG TILL LONDON. Helt sjukt, resfebern smyger sig på...

Nu ska jag göra mig iordning, ska försöka få tag i Johanna och ge tillbaka hennes jacka som jag haft i ett halvår :P Sen blir det eventuellt lite midsommarfirande hos Emma med busken, dock så måste jag packa ordentligt idag. Gjorde ett halvhjärtat försök igår som bara resulterade i en o-organiserad hög med kläder på sängen.

Men nu ska jag börja med att duscha.


SOMMARLOV!

Idag började mitt sommarlov på riktigt! För idag jobbade jag sista dagen för den här veckan. Åh va SKÖNT!!

Elina sov hos mig igår, vi såg på katastrofmatchen... INTE OK. Sveriges lag är inte i gott skick. De suger. Igår sög de HÅRT. Men men, fotboll är fotboll = inte hela världen.
Det var mysigt att ha en hemmakväll med Elina igen. Det var ett tag sen, I've missed it! Vi käkade översaltade popcorn och mini-Toblerone som jag fått från min bagarkollega på Stinas. Det var gott och onyttigt, men som Elina sa; Vi har sommarlov!

Kom hem från jobbet för 30 min sen, Elina hade städat mitt rum och satt upp lite små lappar överallt. Tack fina, vad jag blev glad! <3

Nu är Emma med busken på väg hit och vi ska catch up lite. Sen ikväll ska jag äta middag hos min käre far. Pernilla kommer vara där såklart! Och tur är väl det, kommer ju inte träffa någon i min familj på över en vecka sen, känns lite skumt faktiskt. Och Pernilla klarar jag mig inte så bra utan, så det känns bra att jag får träffa henne en gång innan jag åker.

Nu måste jag fika. Min mage skriker.


Frusen

Det är sjukt kallt ute idag! Hagelregn och snålblåst! Jag förstår inte var högsommarvärmen tog vägen? Aja, kjol och klänning gäller för mig iaf, det är faktiskt sommar nu. Även om solen och värmen inte är så närvarande för tillfället...

Var på en rolig fest igår, det var himla roligt att träffa folk och lyssna på lite skön musik osv osv.. Kom hem vid två vilket resulterade i fem timmars sömn, trött är jag men glad iaf. Endast två dagar kvar till London nu!



Du förändras och försvinner och jag tappar greppet om dig helt. Och det är läskigt, sorgligt och förändringen märks mer och mer tydligt. Du får andra som fångar din uppmärksamhet, som tar din tid och som gör att förändringen blir ännu mer drastisk. Fan.

Sommarnatt

Träffade Julia idag och vi vandrade runt på stan. Hon hade en sjukt snygg skinnjacka som hon sa att hon tröttnat på, synd att hon är lite mindre än mig annars hade jag köpt den av henne... Hon hittade även en sjukt snygg t-shirt med allas vår Petey (Doherty), som hon nu skickat sms och frågat om jag ville köpa av henne. Jag vill vill vill gå runt med honom på magen, men 200 spänn? Spara till London, eller så unnar jag mig den bara... Jag viiiiiiill.

Idag så var det dags att vandra iväg till receptionistjobbet på TT för första gången. Jag var lite nervös, men mest förväntansfull. Det gick jättebra, inte så mycket att göra eftersom det var kvällsarbete idag, men det var himlans trevligt att sitta och konversera med Tessan i 3 timmar. Tessan = min handledare, otroligt social och trevlig på alla sätt och vis :) Kunde inte fått en bättre arbetskamrat.

Efter jobbet åkte jag hem till pappa, och packade ihop lite grejjer som jag ska ha med mig till London. Konverserade också lite med min käre far, bestämde att vi ska äta middag tillsammans innan jag åker. För att sedan ta mig hem med mina tre kassar kläder så, hör och häpna, CYKLADE jag hem från Gärdet till Odenplan. Helt otroligt, och också väldigt deprimerande då jag insåg att min kropp är i KASS kondition. By the time som jag kommit fram till porten så hasade jag mig uppför trapporna med cykeln. Men sommarnatten var ljum, liksom flickan (skämt åsido) och mitt däck likså som det var mer eller mindre punka i, men det var mysigt att cykla i vilket fall som helst. Det skumpade dock oroväckande för minsta lilla vägspricka :/

Haha roligt roligt. Jag är verkligen jättetrött. Hejdå!



Happy Birthday!

Grattis älskade Pappa, 45 år idag!

Idag fyllde min underbara pappa 45 år. Han är bäst, jag älskar honom. Spenderade dagen hos honom idag och firade med lite släkt och en del av hans vänner. Trevligt var det, och pappa var glad, vilket var det allra viktigaste!

Du är världens finaste. Jag ser verkligen upp till dig, och älskar dig i oändlighet!




Tragiska bilder på mig, men kolla! Me and my lovely father!

Hemmafix

Idag så skulle mamma fixa avloppet i mitt badrum (avloppet till handfatet, mind you). Eftersom vi bor i ett urgammalt sekelskifteshus så innebär det att rören inte alltid vill samarbeta med vattnet, och det blir då stopp. Detta måste åtgärdas med jämna mellanrum, och det var alltså det som jag och mamma skulle ta oss för idag.

Mamma tar loss hela rörsystemet under handfatet och det rinner ut äckel som luktar ruttet och jag vill spy. Hon gormar åt mig att torka upp skiten för att hon själv minsann ska skölja ur de äckliga plaströren. Fair enough, man måste ju dela på arbetsbördan, tänker jag.

Allt funkar jättebra (hur bra det nu kan vara när man rensar ut avloppsrester), tills det att mamma ska sätta ihop allt igen. Det går inte så bra. Rördelarna går helt enkelt inte ihop. Helt plötsligt ryter min kära mor till; Varför sätter den sig inte där då den jävla kukbögen!?!

Min reaktion, som ni säkert förstår, var att lägga mig raklång på golvet i en hysterisk skrattattack. Min kära mor, svenskläraren, är alltid förebrående mot mig om mitt ovårdade språk. När hon själv alltså mister befattningen och gormar hetssvordomar på badrumsgolvet är det svårt att ta det seriöst. Att hon dessutom skrattar åt det själv gör det hela lite roligare.

Aja nu sitter rören där iaf. Inte för att vi helt lyckades åtgärda problemet, men nu har vi försökt iaf. Eller rättare sagt min kära händiga mor.

Massa kärlek till dig mamma, respekt till dig för att du alltid kämpar på så bra.

A fact: Happy

Nu är det 9 dagars väntan kvar till London!

Idag shoppade jag lite presenter till pappa, han fyller 45 på söndag så jag sprang runt på stan idag med Elina för att försöka hitta en bra present. Jag blev relativt nöjd, så det känns bra. Hoppas pappa blir glad!

Imorgon har mamma förberett en överraskning till mig. Jag undrar vad det kan vara... Det enda jag vet är att vi ska "ut" och att jag ska ha på mig fina kläder. Åh, då förstår jag ju precis... Nej men spänning är bra, rapport kommer senare om vad mamma hade förberett för mig.

I learned the hard way
That they all say
Things you want to hear
And my heavy heart sinks deep down under you and
Your twisted words,
Your help just hurts
You are not what I thought you were


Den här lilla texten påminner mig om en av mina kompisars tidigare kärleksrelationer, och jag hoppas verkligen att hon slipper känna såhär denna gång.
 

It's never enough

Skitdag på jobbet idag, allt gick åt helvete och jag hällde fel vätskor i fel behållare till fel personer, tappade porslin och bestick åt höger och vänster och surnade till på chefen....
Fan fan fan palla...

Sen kommer jag hem så får jag höra att min syrra inte tycker jag är hemma tillräckligt mycket och att hon varit ledsen för det.
Hej jag känner mig otillräcklig och misslyckad?

Årets sommarlåt för mig...

...blir: "Land Downunder" med Men At Work. En gammal goding serrö! Men den är ju jättebra. Jag gillar den skarpt, den ska jag förhoppningsvis hoppa runt till mycket i sommar när jag får min iPod. När nu det blir. Men hoppas runt ska det, vare sig jag har en iPod eller inte!

Tack för mig.

I come from the land downunder... *hopphopp*

Det löser sig

Har idag fått ännu ett bevis på att det mesta faktiskt löser sig. Och att man aldrig ska ge upp på något. Eller någon.

Åkte ut och hälsade på Elina en stund på eftermiddagen, hon och jag har inte setts ordentligt på så länge att jag inte minns senaste gången. Det känns jättebra, och jag uppskattade det grovt. Middag med familjen, just like the old times..

På glöggfest hos Lotta i vintras. Jag & Elina raggade upp en supersöt liten tjej där. Hon charmade mig totalt!


Observera äckliga börsmäklaren till höger... Han skrämde lilla flickan. Inklusive mig och Elina... tragiskt nog.

A fact: exhaustion.

Jag är så TRÖTT. Jag somnade så fort jag satte mig på tåget igår för att åka hem från Uppsala. Det tog mig en halvtimme att ta mig upp från sängen imorse, jag somnade i sängen när jag kom hem, och sen somnade jag när jag satte mig på balkongen för att plugga. Sittandes, som en gammal tant, satt jag med hakan mot bröstet och sov.

Jaa. Kort sagt: Jag är stört jävla trött.

Helgens...

Interna:

-Schturken (Yes, I do think you're great)
-Face to face

Sorgliga:

-Farfar. Min saknad är faktiskt oändlig. Jag tänker på dig varje dag.

Älskade:

-Farmor. Jag kommer finnas här för att ge dig styrka.



RSS 2.0