Je suis triste

I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I'm damned to feel the way I do
What have I done to fall so hard for you?

Usel musik

Jag har väldigt bred smak vad gäller musik. Jag lyssnar på det mesta, kan se något bra i det mesta. Höra en melodi som är lätt att tycka om, en fin refräng eller låttext över huvud taget. Men ibland så blir jag helt nollställd, typ som idag när Swingflys nya låt "Touch and go" (eller vad den nu heter) spelades på MTV. Alltså maken till usel musik får man leta efter. Lite fyndigt sådär har de smugit in gamla melodier från deras första låt som släpptes någon gång i höstas in i den s.k. nya låten. Självklart för att det ska vara lite knasigt sådär, men den egentliga anledningen är ju att det inte har något annat överhuvudtaget att komma med. Samma sak med låttexten, hela meningar är som tagna ur den gamla låten. Att mycket av texten dessutom innehåller ord som "chittychitty bang bang" hjälper ju inte direkt till att höja deras status. Vilket skämt.
Jag var bara tvungen att skriva ett inlägg och spy lite, de är så fruktansvärt DÅLIGA.....

Long time no see

Nu var det ett väldigt bra tag sen jag skrev sist. Men oj vad jag inte har orkat... De senaste veckorna har varit helt galet händelserika och fullproppade med diverse aktiviteter, så mycket har varit på gång hela tiden att jag blir helt snurrig bara av att tänka på det. Bland annat så har jag ju tagit studenten! Vilken otrolig händelse. Jag fattar det inte själv, kommer inte fatta det tills i augusti då jag inte blir kallad till upprop på Blackebergs Gymnasium. Vad ska man nu göra månntro? Endast framtiden kan utvisa detta.
Hur som helst. Efter ett antal jobbdagar känner jag mig nu smått hjärndöd och ska därför vandra till sängs. På återseende kära läsare!

After work på bloggen

Va glad jag blev över de fina kommentarer jag fick på mitt förra inlägg! Tack Habiba och Julia :) Jag hörde citatet och var tvungen att ha med det... Det passar väldigt bra in på mig just nu har jag kommit fram till, känner igen mig.

Dagens visa ord: Fråga alltid rakt ut det du vill veta. Det gjorde jag, och nu känns allt mycket bättre. Gör det bara, hur svårt det än känns, och antagligen kommer det kännas bättre efteråt. Och ha gärna bra kompisar som jag, som peppar dig till att göra det du egentligen inte vågar...
Godnatt!

RSS 2.0