La mattina

Jag vaknade imorse med en känsla av orka, jag orkar inte gå till jobbet idag... Det är grått och regnigt ute och vi kommer dels vara ute på lunchen, dels gå till parken i nästan två timmar på eftermiddagen... Och då kände jag mig inte så taggad. Men sedan får jag en underbar nyhet och då är den där måndagsångesten som bortblåst och jag kan skutta iväg glatt till jobbet! Tjoho!

Helg helg, strålande helg

Vilken helg det har varit! I fredags åt jag middag hos min far, då jag får ett sms av Nina som föreslog en drink tillsammans. Drinken blev värsta utekvällen! Vi gick på en klubb som heter Trinity sound (rätta mig om jag minns fel) och satan va bra musik de spelade. Det var så gryyymt kul! Vi dansade hela natten lång. Jag avslutade kvällen med en pizza på Sleven. Igår vaknade jag två (har inte vaknat så sent på år och dar) och hoppade ut i regnet för att handla mat. På kvällen barnvaktade jag A & G. Så himla gölliga! Lite vilda men det var inget som bet på mig heller, jag var lika vild jag. Inte riktigt kanske, jag var rätt trött, men vi spelade dinosauriespel och tittade på AFV så kvällen flög iväg. Barnen somnade vid nio och föräldrarna kom hem vid halv två så jag hade ett par timmar till att spendera framför TVn, vilket jag aldrig gör annars så det var väl givande det med. Kollade på filmen Day After Tomorrow (som jag visserligen sett typ två gånger tidigare) men det var ett bra tidsfördriv. Alla action och thrillers som kommer ut nu för tiden handlar om naturkatastrofer som orsakas av den globala uppvärmningen ju, snacka om att spegla sin samtid. Det funkar på mig iaf, jag blir lika illa berörd varje gång.. Nu ska jag skruva isär min datorhylla! Det kommer kanske inte alls gå så bra..Haha..

Min kväll

Ikväll var Sus och Idie här. Jag barnvaktade Pernilla, så de kom hit och åt middag med oss. Det var så himla mysigt! Precis vad jag behövde. Vi åt middag och chips och muffins, drack te och lite öl. Sen tittade vi på Halv Åtta hos mig, och Glee! Den där nya TV-serien från USA. Ville verkligen se den och så blev det så! Sällan jag ser på TV så var ju kul att jag lyckades pricka in något jag ville se dessutom... Den var grymt bra! Jag skrattade gott. Sen drog de runt tio, och vid halv elva var det Clockwork Orange på tvåan... Har velat se den filmen sen åttan typ! Synd bara att den slutar kvart i ett inatt och jag har ett jobb att sköta imorgon. Men jag såg typ halva. Sjuk film! Jag blev lite illa berörd, och lite äcklad, men alla har pratat om hur jobbig den är så jag blev ändå inte lika äcklad som jag trodde att jag skulle bli... Hade liksom förväntat mig en psykisk tortyr, typ. Fascinerande film ändå, på något sätt, får se till att se den där sista halvan av filmen snart... Imorgon ska jag hem till pappa och äta middag! Myspys!

Fortfarande: Jag saknar London! Underbara minnen därifrån, jag kommer leva på dom ett bra tag! Gnite.

Töntarna

Jaa klockan börjar närma sig elva och jag sitter och målar naglarna, istället för att ta igen lite välbehövd sömn. Min prioritering är ju klockren. Verkligen! Idag fyller mormor år! GRATTIS! Puss och kram på henne.

Sjukt lång dag på jobbet idag, kom inte därifrån förrän kvart i åtta för vi hade utbildningskväll för föräldrarna. Kvällen var dock lärorik! Intressant var det också, så inget illa där. Idag kändes det att jag mer börjar komma in i vardagsrutinerna igen, det var skönt... Alltid en chock första dagen, men idag var det bättre. Idag bestämde jag också för att strunta i dansen på juluppvisningen... Tråkigt på ett sätt, hade lite sett fram emot att se barnen framföra min koreografi framför alla föräldrarna, speciellt med tanke på att de som verkligen försökte var så himla duktiga. Men det känns också som en sjuk lättnad, det var så himla stressigt och min prestationsångest var rätt så påtaglig. Det får kanske bli till våren eller liknande istället.

Gud va jag saknar London! Så otroligt mycket. Jag saknar alla skratten, allt det sociala, staden och pulsen i sig! Att staden aldrig sover. Att man kan gå mitt i stan mitt i natten, på morgonen till och med, och det fortfarande kör runt bussar, bilar, att människor fortfarande går runt precis som det vore mitt på dagen. Liksom, går man ut efter fem på eftermiddagen här i Sverige så är det typ Ghost Town varning... Men men, finns väl en charm i det också..kanske.

Åter tillbaka i (lilla) storstan.

Nu är jag hemma igen! Kom fram till Stockholm igår morse... Skoja inte att jag, Sus och Idie var trötta som satan när vi väl kommit fram till Centralen i Stockholm. Då hade vi rest i nästan tolv timmar, utan att sova! Om man inte räknar våra däckmodes på flyg och buss dvs. Men det har varit en av de bästa resorna i mitt liv! Vi hade det så jävla bra, det var helt otroligt roligt och mysigt! Jag kan inte minnas senaste gången jag skrattade så otroligt mycket på en och samma vecka... Helt seriöst, det var minst en flipp per dag med kissa på sig varning varje gång.

Vi drack öl och shoppade i Camden, fyndade roliga prylar på marknaderna på Brick Lane, festade i Soho och shoppade på Oxford Street. Men bäst av allt var såklart att träffa Johanna igen! Vi skrek och skrattade hysteriskt på onsdagkvällen när vi träffade henne nära hennes nya hem. Det fanns så mycket att prata om! Att ta igen... Och cirkeln var liksom sluten under hela resan, vi fyra flummade runt som det brukar bli. Åh, jag längtar verkligen tillbaka! Men we will be back, det sa vi när vi fortfarande var kvar i London...

Det var snabbt tillbaka till verkligheten igen kan man säga! Igår sov jag nästan hela dagen, sen sorterade jag tvätten och sen var det dags för italienskalektionen. Det var lite snurrigt i huvudet framåt slutet på lektionen, det märktes att det fattades ett antal timmars sömn. Idag var jag tillbaka på jobbet, det var roligt men överväldigande på samma gång. Det är nästan läskigt hur snabbt man kommer in i sina vardagsrutiner, och hur uttröttande det är varje gång man försöker ställa tillbaka sig till det "gamla vanliga"... Jag är helt slut. Tack för idag, slut för idag!


Sus är glad över att vara i London, och Banksy hade besökt Portobello Road...


Sus & Idie dansade så kläderna flög, och bild på ma babies från Tottenham Court Road.




Tomorrow I'm off again

Idag har varit en skön dag. Jag väcktes av att Emma ringde mig, jag var helt borta och min röst var inte riktigt med, jag måste ha varit helt slut igår för det kändes som jag väcktes ur ett koma när hon ringde. Det var alldeles varmt i min säng och mjukt och skönt, men Emma tyckte att jag skulle get a grip och stiga upp så då gjorde jag det.
Utanför mitt cafè stötte jag på en trevlig prick, hoppas jag stöter på den pricken vid fler tillfällen när jag kommer hem från London... Det sades att jag borde komma förbi och hälsa på lite oftare, det kanske jag visst borde. Kände att det var en mycket bra idé!
Vid ett gick jag hursomhelst till frisören och klippte mig! Äntligen, det var nästan ett år sen... Wanna look pretty for London! Jag åt middag hos pappa och Pernilla, syster är sjuk men verkade piggare idag så nu känns det lugnt att lämna staden eftersom hon mår bättre. Sen åkte jag hem för att packa det sista och nu ska jag nog gå och lägga mig... Är trött trött trött. Men imorgon åker vi alltså till London, så passa på att sakna mig nu för det här blir nog den sista resan för i år! JOHANNA! NU KOMMER VI!!!


Sono qui.

Nu är jag hemma igen! Kom hem igår... Känner mig trött men glad! Jag hann med mycket på min lilla resa måste jag säga. Dels så hann jag shoppa lite, vandra runt i Florens och vara kulturell, men jag hann också sova i Rom en dag och vara med Ludovica och hennes polers. Fest! Hälsade även på Edoardo och hans familj i Prato, och spenderade sista dagen med Anna utanför Milano... Jag reste runt som en dåre! Men skönt har det varit, och jag har ätit som en gris så jag känner mig typ dubbelt så stor som innan... Det var en lite dramatisk resa också, dels för att jag fick betala 50 Euro (typ 500 kr) i böter på tåget en gång, och sen för att jag var nära på att bli tjuvad på min mobil och min kamera. Men jag upptäckte tjyven i sista stund! Som tur var, annars hade jag inte varit en happy camper direkt.

Har mått dåligt hela dagen idag! Började med att jag bara var trött men nu när klockan närmar sig midnatt mår jag inte särskilt bra alls. En svininfluensa på G? Vore inte så roligt, speciellt med tanke på att jag ska till London på onsdag. Och där ska vi ju festa järnet så jag vill inte vara sjuk. Det blir till att dricka te i två dagar i sträck! Hursom, imorgon ska jag upp och träffa Idie & Sus tidigt för att planera inför vår lilla resa! Därav ska jag nu bege mig mot sängen. Aurevoir tout le monde! (Är inte säker på att mina franskakunskaper är att lita på, men...)

RSS 2.0