Konstiga drömmar

Igår var det ju då Valentines Day, en dag som i grunden nog var tänkt just för att vi skulle uppskatta de som vi har allra närmast vårt hjärta, men som senare utvecklats till en dag med extrem köphysteri av saker vi inte kommer använda i slutändan iaf... Men trots detta så blev jag väldigt glad över min Valentines teddybear som jag fick! Den sitter och vakar över mig i mitt rum nu. Detta kombinerat med lite telefonsamtal, hälsningar över email, en ros samt en ask med geléhjärtan fick mig att känna mig lite speciell igår! Men satsa för övrigt på att älska dina nära varje dag så gott det går, istället för att bara komma ihåg dem en dag om året!

Drömde inatt om att jag hamnat i Irak mitt under ett blossande krig, samt att jag senare skulle resa till Egypten (som ju sker om en vecka) och hade glömt min kameraladdare hemma. Paniken var total! Dock var det bara en dröm, som tur var, så nu fortsätter nedräkningen inför avresan på lördag. Tjoho!

Helg, helg, strålande helg.

Äntligen fredag, äntligen helg! Lycka. Fikade med en god vän till mig idag, vi pratade om en massa intressanta saker som man kanske inte orkar tänka på alltför ofta utan att bli tokig. Men jag fick en del tips som jag måste bära med mig, om jag vill komma någonstans med mig själv... Och det vill jag ju!

Hemmasittarkväll för mig ikväll, samma sak imorgon... Låter tråkigt kanske men åh va skönt det är, egentligen. Jag har ändå en del saker att stå i här hemma så det är lika bra att se till att klämma in lite sömn för att ta igen för de sovtimmar man missar under veckorna. Imorgon blir det Cosmonova med lillasyster, sen kanske en fika eller en runda på stan? Beror lite på vad hon vill, det är hennes julklapp ju! Efter det blir det nog bara plugg... På en lördag, inte vilken lördag som helst heller utan Alla <3 Dag. Oh well värre öden har väl drabbat människan!

Långledigt

Det känns det som iaf. Ledigt först igår för det var veckans vanliga lediga dag, sen så var alla lektioner inställda idag så jag var ledig once more! Ibland har man tur. Sedan är det bara fredag kvar och sen är det helg ännu en gång! Väldigt vad tiden går. Nu är det ju bara lite mer än en vecka kvar till Egypten dessutom! Great stuff...

Idag ska jag barnvakta E och W för första gången, ska bli spännande att se hur det går. De verkade väldigt söta när jag träffade de så jag är inte speciellt nervös. Mer nervös över hur jag ska lyckas hitta deras lilla skola?? Som ligger någonstans i Bromma-djungeln... Vet inte hur det ska gå till men ska utgå från att allt ordnar sig så gör det nog det också. Sen måste jag hem till pappa och hämta kolera medicin, och plugga, och träna... Ja det ser inte ut som att jag kommer ha några problem med att fylla den här dagen heller. Vilken tur! Livet är för kort för att ha tråkigt.

Inga ord räcker till! Jag är helt besatt.


Idag

är det söndag. Ännu en helg har flugit förbi! Nu är det bara att se framemot ännu en vecka i skolan, nedräkningen till studenten är i full gång!

Helgen spenderade jag i Uppsala med släkten. Farbror (Pelle, inte kaninen) fyllde år, så vi var där och åt delikatess mat (som alltid när man äter middag hos mina kusiner) och kollade på lite Melodifestivalen. Oc det upphör aldrig att förvåna mig hur otroligt dåligt Sverige lyckas prestera med sina bidrag, år efter år efter år... Hursom, skönt med helg var det.




Yelle och träna

Nu lyckades jag få med mig Emma på träningen! Kul! Tillsammans ska vi dansa tills vi stupar.
Fram till jag ska träffa henne lyssnar jag lite på Yelle... Otroliga människa! Love it. När jag blir stor ska jag bli som henne. Hennes kläder passar ju till mitt träningstema också tänkte jag...


After work mode

Det är detta tillstånd jag befinner mig i nu. Ett tillstånd där man är i "restaurang-tempo", man gör allt supersnabbt och ligger steget före med tankeverksamheten hela tiden. Det här tillståndet är inte idealiskt när man ska sova, tyvärr. Därför lägger jag den här energin på att tugga fil med flingor och dricka lite te. Jippi! Mysiga stunder :)

Jag jobbade alltså idag, första gången på kanske en månad. Känns kul! Jag hade roligt, som jag har för det mesta på mitt jobb. Jag har tur som har ett jobb som jag trivs med har jag insett. Såna får man nog hålla hårt i! Att det dessutom gick väldigt smidigt idag, det var bara en stooor bonus...Imorgon ska jTg jobba med nya killen Kim. Hoppas han har koll på de saker jag inte är så säker på... Annars blir det improvisation big-time som gäller.

Härligt för mig: Johanna ska ta hand om Farbror när jag åker till Egypten! Vilken otrolig tur känner jag, för annars hade jag kanske fått stanna hemma... Tack Jo!!




Vad?

Vad händer? Varför denna katastrofalt dåliga uppdatering av min blogg?! Faktiskt många som frågat, vilket var roligt att se.

Kommer inte på någon bättre anledning än att jag inte haft någon lust att skriva om någonting alls. Alla bloggar! Ska jag skriva så vill jag nog att det ska vara lite originellt, och har inte känt mig särskilt originell på senaste tiden.
Hur som helst. Nu kanske jag kan komma igång! Skippa pretto-Ida och bara skriva skriva skriva vad som helst! Det kanske funkar? Det kanske inte måste vara så unikt och bra hela tiden, bara det funkar för mig.

RSS 2.0