För en lång, lång tid.

Jag älskar dig farfar, och kommer alltid göra det. För en lång, lång tid. För evigt.

Min förebild och hjälte i livet.




T.G.I. Friday

Lång och seg dag i skolan, jag var sjukt jävla trött och flumskrattade mest hela tiden...

Efter skolan träffade jag Julia, hon skulle egentligen ha gått på CapoEira vid 6 men det blev så att vi istället shoppade lite. Jag inhandlade en t-shirt med Bambitryck på Combination och ett par jeans från CheapMonday, och sedan gick vi hem till mig och käkade. Kollade in en del sjuka klipp från Youtube också, rätt konstigt egentligen hur kul man kan ha med konstiga små videoklipp... Hur som helst var det GRYMT att träffa Julia igen och det var så himla mysigt. Måste göras om så snart som möjligt!

Nu har jag packat, imorgon är det kryssning som gäller med Emma + våra mödrar. Vi kommer få det väldigt trevligt, det vet jag!

Men nu är jag skittrött, vill ta ut linserna och sova... Godnatt på er alla!


    Gammal bild på mig och Julia :)

X & Once upon a time in the west.

Idag så gick jag på arbetsintervju hos Idils mamma Ayla, på hennes café i Bromma. Det gick bra, Ayla var otroligt trevlig och go, och jag hoppas det blir något nu. Det känns iaf bättre än det gjorde igår! Alltid något.

Efter skolan gick jag och köpte lite saker, armband och skivor. Läskigt hur glad man kan bli av att köpa lite presenter till sig själv... Men det får man faktiskt unna sig ibland tycker jag.

Nu ska Farbror få skutta på balkongen.


    Den här mannen kommer aldrig svika mig.

Det snurrar i min skalle.

Kom hem från jobbet för typ en halvtimme sen, gick faktiskt bra på jobbet idag trots den extrema sömnbristen. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning för att åka över till Nina, men ska först länka en video till gårdagens låt:

http://youtube.com/watch?v=QfU-4Y4_akY

Gillar inte videon särskilt mycket, men Familjen är svinbra! Jag vill bara dansa, dansa, dansa hela tiden när jag lyssnar på den här låten... Men även "Kom Säger Dom", också den med Familjen, kolla på Youtube och njut.

Ha en bra lördagkväll,
Ida.



Kom säger dom

Klockan är 07.47 denna lördagsmorgon och jag har stigit upp för en dryg timme sen för att göra mig iordning till jobbet. Jag har sovit ungefär 3 timmar och 53 minuter. Ja, det var en väldigt lyckad utekväll igår! Dock så förstår jag inte varför man alltid lyckas hålla sig vaken de där sista tre timmarna för länge...

Kommer bli mycket småätande idag för att hålla energin uppe. Ojojoj...

HERREGUD VAD TRÖTT JAG ÄR.

Ida.


    Fiiiin bild på Johanna på väg ut.

Woop woop!

Nu ÄNTLIGEN är den här helvetesveckan över! Så otroligt skönt, geografiprovet är done and forgotten och Röda Rummet är utläst. Kort dag i skolan idag också, bara idrott och sedan historia och engelska, sen fick vi gå ut på stan och göra en Staden&Framtiden uppgift. Inte alltför ansträngande, och jag jobbade med SötSus som efteråt följde med mig och "shoppade" på Eden.

Är nu hemma hos pappa och ska snart kila ner på stan för att fika med Julia och Habiba, var inte igår man såg dem sist så det ska bli kul att uppdatera sig lite... God knows att det måste göras från och till.

Efter det ska Idil, Jobo och Emma hit, vi ska käka linssoppa och göra oss vackra. Sedan bär det iväg på reunionfest hos Anna! Innan tjejgänget tar sig hit måste jag hinna städa upp lite här hemma, en stressig vecka resulterar i en inte så städad lägenhet...

Kollade igenom lite gamla bilder från Riva i somras, och började längta tillbaka galet mycket. Vi hade det så jävla grymt där! Jag har börjat inse att jag måste försöka avsätta en vecka till att hälsa på Ludovica och Marta i sommar... Det är kul att ha kompisar i andra länder, men skittrist att man ses mindre ofta... Typ högst en gång per år?

Men nu ska jag ta tuben ner till stan, det är lite sol ute iaf!
Ida.

Italienresan var GRYM.


Allt annat än Röda Rummet.

idie säger:
jag döööööör
idie säger:
kan inte kolla på bilden
 
  Du har tagit emot C:\Documents and Settings\Ida\Mina dokument\Mina mottagna filer\DSC_0149.JPG från idie.
 
Ida. säger:
HAHAHAHAHHAHAHAHAHA JAG DÖR
Ida. säger:
FY FAN VILKEN MIN
Ida. säger:
NEEEEEEEEEJ
Ida. säger:
är jag så mfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul
idie säger:
hahahahahah
idie säger:
neeeeeej
Ida. säger:
HAHAHAHAHAHHA
idie säger:
inte alls
idie säger:
man fattar ju inte ens att det är duu
idie säger:
men jag pallar faktiskt inte att kolla på den bilden
idie säger:
jaaaaaaaaag dööör
Ida. säger:
HAHAHAHAHA DEN DÄR ANDRA E JU SJUk
Ida. säger:
jag sitter ju som en man

Jag skrattade högt och länge, i cirkus en timme.
Ida.


Svar ja, vi är rätt sjuka båda två.

Allt jag inte borde göra...

Jag gör inget vettigt just nu även fast jag har HUR MYCKET som helst som jag borde göra.

Jag känner mig så himla duktig och ambitiös.

Tack o hej.

Regnigt

ÄNTLIGEN hemma! Jag kom hem från skolan halv sex idag, vilket jag tycker är väldigt väldigt mycket försent... Varför? Jo, satanist-Photoshop såklart. Den där fotokursen kommer bli min död... Men nu har jag iaf gjort och lämnat in uppgifterna, skönt att ha det avklarat iaf.

Alla som varit i närheten av mig idag har knappast undgått att märka vilket PISShumör jag varit på hela dagen. Ber så hemskt mycket om ursäkt för det, det finns ett antal faktorer som resulterade i detta PMS-beteende men det ska inte ske igen.

När Idil, Jobo och jag satt i datorsalen och påbörjade bildredigeringen tog det inte lång tid för oss att inse att det skulle ta ett bra tag för oss att förstå oss på det. För att inte tala om hur lång tid det skulle ta att genomföra uppgiften, om vi skulle klara av det alls. I all desperation började Jobo flumma loss om varför man bör välja fotokursen... Detta skämt ledde för övrigt vidare till att jag till slut trodde jag skulle dö av skratt. SJUKT kul. Jag tycker att vi tre fotohatare borde sätta ihop en värvningsaffisch om varför man (läs: inte) ska läsa foto på Blackebergs Gymnasium. Vad sägs om det J&I?

Nu är det geografi för hela slanten!
Ida.


Idil pallar inte trycket... Hon tar till ciggen istället.

Trötthet

Vi hade fotoföreläsning idag, det var en kvinna som kom till vår skola och snackade med oss fotoelever om hur man framför ett budskap genom text och bild. Jag tycker faktiskt att det var intressant på riktigt, hon jobbade som marknadsförare typ och jag funderar på om det kanske vore något för mig? Jag fick nämligen panik imorse på tunnelbanan på vägen till skolan då jag insåg att jag inte har en aning om vad jag vill göra när skolan är slut. Det är ju faktiskt knappt ett och ett halvt år kvar... Heeeelt galet.

Min syster har blivit medlem på ett typ pingvinkollektiv på internet, stolt visade hon upp sin lila pingvinfigur för mig och jag log och sa hur cool och duktig hon var. Samtidigt i huvudet tänkte jag på hur jag själv som åttaåring knappt visste vad en dator var för något... Det är ju helt sjukt hur barn har koll på saker! Jag känner mig som en föredetting.

Blir för övrigt mörkrädd när jag läser om försvunna Engla! Kan de inte leta reda på flickan snart så att hennes familj, vänner och hela Sverige får lite ro? Det är ju så förbannat hemskt alltihopa. Hoppas inte detta blir ännu ett olöst fall, människan kan ju resa till Månen, då måste vi ju kunna leta reda på en tio-årig flicka?

Nu ska jag inte slösa mer tid här, har faktiskt väldigt mycket att göra. Inget blir dock gjort vilket är den oroande faktorn i hela berättelsen. Det stavas "lathet"...

Hejdå så länge,
Ida.


    Min otroligt begåvade, och otroligt älskade, lillasyster. Du är BÄST!




Stressaaa

Helvetesmåndagen är över.... Jobbig dag, jag var så trött att jag höll på att dö imorse och jag var sjukt hungrig, från klockan ett fram till nu känns bara som ett stressmoln. Nu vill jag sova i någon månad och ta igen mig efter den här äckliga hetsdagen.

Det enda som faktiskt gick bra idag var dansen, believe it or not, första gången på typ hela terminen... Klarade "Dip it low", skönt att den ÄNTLIGEN satt sig i huvudet på mig! Gav mig lite selfesteem boost måste jag säga.

Godnatt Stockholm,
Ida.


   Idag fyllde den här tjejen 18 år! Gud va stora mina små kompisar börjar bli...GRATTIS Nina!!


Bra vs Skit

Dagens bra: Klaxons, Bloc Party, Nip/Tuck, planerna för helgen.

Dagens skit: Det annalkande geografiprovet, Röda Rummets neverending story, min lathet.

Jag har ingenting vettigt att skriva. Det här är det bästa jag kan komma på, det säger ju inte lite heller. Nej nu ska jag få mina sju timmars sömn innan jag ska upp och vara flitig gymnasieelev igen.
 
Sov gott Stockholm,
Ida.




Sovmorgon!

Herregud i himlen va skönt det var med sovmorgon imorse! Inget tjat från Mats om logaritmer inte, nej istället fick jag ligga och dra mig 1,5 timme längre i sängen istället... Underbart!

Fick min digitala systemkamera idag! Fett trevligt, de tar så bra bilder så man tror knappt det är sant. Privilegier med att gå foto serrö ;)

Nu måste jag plugga det förbannade idrottshäftet igen... Wish me luck, förhoppnignsvis går det bättre idag än vad det gjorde igår.

Kram i solen,
Ida.

Nu jävlar!

Som ni kanske märker går det ju inte så jättebra för mig med pluggandet just nu men skitsamma. Jag har nämligen två väldigt viktiga announcements to make.

1) Idag hoppade jag av Matte C! Alltså ingen mer matte för Ida Nilsson på ett väldigt bra tag! Jag blir lycklig bara jag tänker på det... Glada glada tankar fyller mitt huvud.

2) Idag börjar även mitt nya, hälsosamma liv! Eller ja, ikväll iaf. Jag ska sjutton ta mig ut och jogga ikväll, det SKA ske. Inga undanflykter! Glada glada tankar! Och i och med det ska jag börja lyssna mer på Metro Station, min nya lyckomusik :)

Knowing me så kommer jag vara tillbaka med ett nytt inlägg om inte alls lång stund... Jävla bloggnörd jag har blivit.

Woop woop på alla vårglada!
Ida.



Vårdag

Idag var det varmt och soligt, och gud va man har saknat solen... Idag kändes det faktiskt som vår på riktigt, satt på ett fik med Tina efter skolan och drack lite kaffe och snackade skit. Mer sånt tack! Speciellt eftersom det nu är så fint väder :)

Jag ska fan plugga ordentligt idag, jympaprov på fredag som kan bli väldig spännande eftersom det är på typ 20 sidor?? Problemet är att ämnet är så OTROLIGT ointressant. Läser faktiskt hellre om kalla kriget än isräddning och gymnastikundervisningens historia... Vore tacksam om någon människa kunde förklara vitsen med att plugga in denna information. "Lyssna på din kropp", står det i boken, "Känner du dig lite hängig eller ur form så är det kanske ett tecken på att kroppen behöver vila". Men thank you very much, det kunde jag faktiskt räkna ut själv. Någon måtta på underskattandet av folks självkännedom får det väl sjutton vara.

Jag vill ha en ny vårjacka! En trenchcoat vore faktiskt inte helt fel, har någon ett tips på en affär med snygga vårjackor? 

Nej, nu ska jag plugga lite, måla naglarna silvriga och sen vill jag sova. Får se hur mycket jag hinner med... Schemat är ju som ni ser extremt hektiskt.

Sol och ljusterapi åt alla!
Ida.


       Den här jackan vill jag ha att fira våren med. Skitsnygg med volangerna tycker jag :)

RSS 2.0