Big Dreams

Idag när pappa kom hem hade han köpt hem en massa god mat som vi åt på balkongen tillsammans. Det var så himla mysigt, vi snackade om sommarplaner och allmänt om det mesta. Det var skönt att ha en ordentlig middag utan stress där vi bara satt och snackade, bara jag och han.

Tack pappa!


ÅH!

Habiba har blivit faster!! Vilken otrolig lycka!!! Jag shed a tear när jag såg den här bilden. Så vacker, så himla fint helt enkelt.
 

Oh Please.

Tack Elina för att du lyssnar på mig när det känns som att jag ska gå under. Även fast jag är sämst just nu, jag är botten mot allt och alla, så sätter du dig över det och försöker göra det bästa av situationen. Göra det bästa av mig.

Att sätta sig över min sinnesstämning gör även Idil, Sus, Emma och Jobo varje dag i skolan. Kramar till er för att ni orkar med mig...!

Champagne!

Jag hade fotoprov idag, det gick inte så bra. Men jag bryr mig faktiskt inte så mycket. Det känns skönt, just det där att slippa bry sig om allting. Jag är ju rätt bra på det vanligtvis...

Sedan kom min fotolärare fram till mig och undrade vart jag tagit en bild? Jag svarade artigt på frågan och sen gick han muttrande därifrån. Sedan kom han fram och sa att det var rätt svar. Rör det sig om att någon har bestulit min bild och använder samma måntro? Han söker efter den rätte ägaren, drog jag snabbt som slutsats.

Jag ska jobba halv fem. Jag ska också få lön för förra omgången jobbkvällar a la Linguini. Nu ska jag äta en kaka, jag vill ha lite kaffe. Kom hem och loggade in på Facebook och såg att jag blivit bjuden på Champagnefrukost a la Sp2c på avslutningsdagen. Sjukt trevligt! Jag blev genast gladare.


Näcksta

I Jämtland är "artut" att vara. Fagert om sommarn då öringen hugger och hjortronen locka. Roligt om vintern på skidorna glida i milsvida fjäll..

Typ exakt så är det faktiskt. För faaan va fint det är här uppe! Och va bra man mår av att vara här. Det finns ingenting att göra, datorn är iofs här nu men bara det faktum att det ligger precis vid en spegelblank sjö, det är HELT tyst så när på lite fåglar och det är grönt och soligt, gör att det är helt underbart att vara här.

Nu ska vi fika. Om jag lyckas vakna upp ur min dvala så kanske jag skriver lite mer sen.



Planer

Nu har jag börjat smida mina planer för sommaren. Jag hörde idag av en vän till mig som jag inte hört av på väldigt länge, en vän jag tycker mycket om. Denna vän smider jag just nu planer på att besöka i sommar.

Spännande.

Nu ska jag plugga historia, det går från en grejj till en annan här, men nu kan jag iallafall lämna London presentationen bakom mig. Jippi!

Grattis.

Idag skulle du ha fyllt 77 år, och vi skulle kommit upp på en födelsedagsmiddag. Sedan skulle du ha sett mig gå ut tvåan på gymnasiet, den elfte juni. I sommar skulle jag vara med dig och farmor på båtklubben, se solen gå ner över vattnet och prata om somrarna vi brukade spendera tillsammans bara vi tre. Sedan skulle hösten komma, med en massa plugg som jag skulle be dig om hjälp om, som vanligt, som det alltid har varit. Du som alltid kan allting, och kommer med de rätta svaren på allt. I vinter så skulle vi fira farmors födelsedag tillsammans, med en middag så som det brukade vara, med alla barnbarnen och Pelle, Manja och pappa. Nästa år skulle du vara med när jag går ut gymnasiet, du skulle få se de betygen du hjälpte mig få. Som jag aldrig hann tacka dig riktigt för.

Varför gör man alltid allting försent? Varför tog jag inte till vara på att få ha dig i mitt liv när jag hade chansen till det? Nu får jag ingen mer chans. Jag saknar dig verkligen, varje dag.



Men?

Too much information för mig just nu känner jag. Pappa sitter och pratar med sin käre bror om begravningsmusiken till nästa vecka. Vad händer? Vill man att jag ska bli helt nedbruten på alla mentala plan?

Ja nästa fredag kommer anlända förr eller senare, men vill mycket hellre hantera hela den emotionella bergodalbanan då. 

Ja, jag vet att jag är självisk.

image68

Gör det du vill göra.

It's a big big world, and you can do what you like. You can do anything you want because darling it's your life.

Det är bra budskap det där anser jag! Gör det du vill göra, skit i vad du tror att andra tycker eller vill att du ska göra. Även fast det kan vara skitsvårt att göra sin egen grejj ibland, så tror jag det är väldigt viktigt att göra det iaf.

Moralkaka från tant Ida där. Hur som haver, när jag promenerade på stan på Ema Telstar idag så diskuterade vi lite hur trött vi är på allt skolarbete för tillfället. Vi kom snabbt överens om att den tar alldeles för mycket av vår värdefulla ungdom. Tack och lov att det snart är över för detta skolår! Snart långt härligt sommarlov som vi alla gjort oss förtjänta av.

Har ni sett min nya fina design på sidan förresten?? Jag är lyrisk över min nu pimpade blogg! Tack till Elina som tog på sig ansvaret att please mitt svårflörtade öga, för att sedan lyckas så bra.

På bilden är det jag som pussas med Elinas farmors tax Kompis. Vi är bästisar han och jag, faktiskt. Nu mår jag jätteilla, tror jag satte i mig för många vindruvor.

image67

Shopping

Idag var jag nere i stora staden, och köpte skor! Det blev ett par svarta Keds, inte alls så spännande men de är ju så fina... Jag blev lite kär.

image66

Min dag i bilder.



Att det fattas bilder på Julia beror enbart på att hon tog bort alla från min kamera... Bilderna på henne fick ersättas med tragiska bilder på mig med kaninöron, och också av Pusspuss-kaninen med brunt hår. Och Pernillas orange mask, som skrämde mig på riktigt.

Träffade även Stoffe en stund nu under kvällen, jättetrevligt och mysigt på alla sätt men glömde föreviga kvällen med en bild. Får bli en annan gång. Men nu vet alla det iaf.

Dansa

image61

Long time no see.

Oj, nu har det dröjt sen jag var här sist. Har nästan glömt funktionerna o allt. Så det kan gå.

Hur som helst, anledningen till mitt uppehåll har varit många, skolan, personlig skit som har brutit ner mig bit för bit, och annat som jag kan ta en annan gång. Men nu fick jag lust att skriva lite, har säkert inte några läsare kvar och det jag skriver kanske inte är intressant för någon annan än mig själv. Men terapi genom skrivande kan ju detta vara.

Jag har insett att allt förändras, ofta sker många förändringar på samma gång. Ofta är det personer som förändras också. Tyvärr kan man ju inte göra något åt detta ofta, vissa saker sker bara av sig själv helt enkelt. Gud va jag låter bitter, nej jag har inte blivit en bitter kärring som sitter hemma och knattrar på tangenterna och bara försöker komma på tråkiga saker att skriva och berätta om. Jag ska inte, jag lovar!

Jag var på Johannas magdansuppvisning idag, och jävlar va duktig hon är. Jag blev mäkta imponerad, och ska själv för övrigt anmäla mig till en magdans kurs till i höst. Roligt ska det bli, svettigt också, men mest kommer det bli som en bal på slottet - alldeles, alldeles underbart.

För övrigt vill jag göra revolt mot det ÄCKLIGA vädret som nu råder i Svea rike. Fy satan va kallt det är! Inte maj-väder någonstans. Tråkigt och deprimerande tycker jag.

Nu ska jag iväg och fika med Johanna, tack till Blackan för studiedagen imorgon. Den var väl behövlig.

RSS 2.0