Sinnesförvirring.

Ja.... Jag ska börja dagens inlägg med att lite halvt dumförklarad erkänna att jag gjorde ett litet misstag i gårdagens inlägg. Jag tyckte ju då att jag var jätterolig och smart när jag lite halvt ironiskt skrev att det var torsdag (för vem kan ha missat det?). I själva verket var det ju givetvis onsdag, och ingenting annat. Jag får skylla denna rätt stora felbedömning på min höga ålder och min allmänna sinnesförvirring som tycks slå till allt oftare nu för tiden.

I vilket fall som helst, sinnesförvirringen slutade inte heller där, utan fortsatte när jag senare på MSN snackade med min kära väninna Elina. Även då blandade jag ihop dagarna. Vad exakt kan jag lida av? Det är den ständiga frågan...

Dagen var lång, inget speciellt hände (som typ kanadensiska sexintervjuer) men alla var som vanligt otroligt trevliga! Min klass är faktiskt grym!

För övrigt längtar jag tillbaka till en viss konsert oerhört mycket, nämligen MUSE konserten. Det var en av de bästa kvällarna i mitt liv! Jag kommer aldrig glömma den kvällen, den satte mig och Elina i trans.

Här kommer lite bilder från den kvällen (And just for the record... Matthew Bellamy, jag är dig evigt trogen. Whenever you want me, come get me!)

Imorgon är det fredag!
Ida.


Giovedí

Idag är det alltså torsdag (för er som kanske har missat det?)...

Först av allt, sexintervjun gick bra! Det var roligt, det var jag och sju treor som satt och diskuterade sex med livskunskaps läraren framför ett kanadensiskt TV-team. Kul, kul, vi fick oss alla ett gott skratt, speciellt när de bad oss "frisläppta svenskar" att blåsa upp varsin kondom till en jättestor ballong. Hoho, det är en galen värld vi lever i.

Efter det hade vi uppsatsskrivning i engelskan, inte så givande, sen framkallade jag en film i mörkerrummet. Andnöden drabbade mig men med Johannas och Emmas lugnande röster återställdes snabbt syrebalansen. Efter skolan åkte jag hem, och skrev på mitt London-studiepapper som ska vara klart imorgon. Det blev väl inte sådär jättebra... Men det får duga, jag orkar inte koncentrera mig något mer idag.

Snackade med Elina på telefonen precis, alltid lika trevligt att höra hennes ljuva stämma. Flickan skulle ha en aktiv och trevlig kväll med en kär vän till henne, och jag insåg plötsligt att jag också vill... Jag viiiilll!! Tolka som ni önskar.

Jag är också väldigt festsugen. VÄLDIGT festsugen. Jag tycker det har varit för mycket seriöst på senaste tiden, och för lite festligheter.

Dagens bild får väl vara en på mig då, när jag var på fest en gång. Woho! Reminisce on the old times, until the new times come along.

Ciao,
Ida.



"Party all the time, party all the time, party all the tiiiiimeeee..."

Öppet Hus

Jag lämnade mitt hem klockan 08.45 imorse, och kom hem klockan 20.45 nu ikväll... Jag har alltså haft en 12 timmar lång dag. Det är ju helt sinnessjukt lång tid! Anledningen till min sena hemkomst är att det var Öppet Hus på kvällen. 92:orna strömmade in i Blackans lokaler, och vi elever fick rusa runt och gladeligen besvara folkets frågor. Det var trevligt, och framförallt var det trevligt eftersom Sophie kunde underhålla mig hela kvällen! Hon blev galet proffsig när de nervösa "soon-to-be-highschoolers" ställde alla möjliga både svåra och underliga frågor till henne. Duktiga Sophie!

En rolig grejj som hände idag var att Stolpen frågade ifall jag ville vara med på en kanadensisk sexintervju. Det kommer bli mycket intressant, så imorgon när Blackan sover ska jag sitta på Stolpens kontor och besvara frågor om den svenska sexualundervisningen, från kanadensisk TV. Tro inget om mig, största anledningen till att jag nappade var för att jag hörde att de var från Kanada. Jag saknar faktiskt det året jag hade där, så det här får väl bli en typ av nostalgitripp för mig... Eller något? Spännande ska det bli iallafall.

Bifogar en bild på hur skolbussarna såg ut som jag tog varje dag till skolan i Kanada, fortsätter lite på nostalgitrippen...


Un bacio,
Ida.


Ny vecka, nya tag!

Jaa, idag var det måndag! En lite konstig måndag. Det första konstiga som hände var att när jag vaknade imorse hade Farbror konverterat till vädurskanin, vilket han inte var när jag gick och la mig igår. Väldigt udda kan man minst sagt säga. Hur som helst, när jag kom hem från skolan så var han lite av varje, dvs. som vanligt och med ett öre upp och ett ner. Tråkiga ämnen idag, men historian lättades upp av galet roliga Tess och Johan, och matten av Sarah. Så tack för det folket, ni räddade mig från att rulla ner på golvet och somna.

Efter skolan släpade jag mig hem, jag trodde seriöst jag skulle svimma av utmattningen. Jag skyller det på att jag börjar bli gammal... Hur som helst, Elina kom hem till mig lite innan dansen och vi spenderade ett par timmar med att spruta smörgåssmulor i köket som ett resultat av skrattattacker.

Dansen gick lite halvbra idag, jag skyller även detta på min höga ålder och att jag var trött.. Men det var roligt, som alltid! Tack Sophie Nanne för dina grymma koreografier.

Nu är jag hemma, ska nog sova snart (jag kommer aldrig ge upp hoppet på att min s.k. skönhetssömn faktiskt någon gång kommer fungera...). Jag hoppas innerligt att min kanin inte kommer väcka mig i natt igen med sitt förbannade stampande (jag älskar Farbror givetvis, men ibland känns det som jag har en bebis).

Buona sera (mina italienska kunskaper är ofattbara),
Ida.




Dansgruppen från förra terminen, bilden togs efter helgen när vi hade
dansföreställningarna. Det var en grym helg, helt klart en av de bästa!

Sunday Bloody Sunday

Jag berättade för bara två dagar sen hur otroligt mycket jag älskar fredagar, nu ska jag berätta om hur mycket jag hatar söndagar. Det är en dag som är dömd att misslyckas. Även om man kan ha hur mysigt som helst med en kompis på ett fik eller hemma, så är söndagar endast en påminnelse om veckan som kommer. No offense Sp2c, ni är en underbar klass och jag har alltid roligt med er, men morgnarna är inte att leka med. Inte heller är Matte C att leka med. Tyvärr.

Hur som helst, idag har jag inte gjort något alls värt att berätta om, förutom att Elina kom hit och hälsade på. Extremt trevligt måste jag säga, vi sitter och sunkar och jag har fått se hennes nyinköpta stövlar. Inspirerade av mina bruna för övrigt, jag känner mig hedrad och stolt.

En mysig sak var att jag fick återse min kära Farbror idag då jag flyttade till pappa. Farbror är för övrigt, som många tror, inte alls min fars bror utan min svarta kanin som är världens sötaste. Bifogar en bild på honom så alla får se denna vackra skapelse.

Hoppas alla haft en bra helg, gråt inte för mycket över morgondagen. Det blir helg igen, jag lovar.
Ciao,
Ida.


    Farbror och min syrra sommaren 2006

:)

Nu har jag kommit hem från jobbet precis, skönt att vara hemma... Min plan på att gå och lägga mig i tid igår gick inte så bra så jag var rätt mör idag med. Men Tina var såklart där och piggade upp mig lite, som alltid! Dessutom kom mormor och Christer och hälsade på och fikade, det var mysigt att träffa dem igen. Vi snackade lite om Åre och skvallrade om släkten (alltid lika roligt...).

Efter jobbet kom Johanna förbi och vi stod och snackade skit ett tag. Hon har alltid något nytt spännande att berätta så vi fastnade lite där ute i kylan, men stackaren var sjuk så efter en stund fick det vara nog. Väl hemma igen ska jag duscha och sen ska jag iväg till Sophie. Kul kul, dock så tror jag att jag får ta och sova lite innan jag går om jag ska orka något över huvud taget... Att vara social och trevlig på ett cafè en hel dag tär på krafterna mer än man kanske kan tro.

Ha en rolig lördag folket!
Ida.


Nu är det helg

Underbara fredag!! Man kan aldrig få nog av den känslan man har när man sitter på Pers lektion på fredag eftermiddagarna och vet att snart, snart om en liten stund slipper man skolan och de helvetiskt tidiga morgnarna i två hela dagar! Det är faktiskt en helt underbar känsla.

Men enough about that! Bra dag idag, vi spelade basket på gympalektionen och jag fick ännu en chans att visa vilken otroligt mångsidig och duktig elev jag är på gympalektionerna! Inte alls, för övrigt, jag är inte så värst bra på bollsporter alls och idag fick jag bara det ännu mer bevisat för mig. Men det var dock roligt och jag sprang runt som en galning i ett försök att överlista Calle (som är typ två gånger så lång som mig), basketproffset Sarah (som är grymt duktig för övrigt) och alla andra som på något sätt ägde mig i denna sport. Dock så är jag stolt över min prestation.

Efter skolan åkte jag in till stan med Emma och Sophie (otroligt fina människor för övrigt) där vi kikade runt lite i vår vackra stad. Sedan satte vi oss på ett fik och käkade lite, drack lite onyttigheter och snackade skit. Med andra ord gjorde vi precis det man ska göra! Sedan skulle Sophie iväg till sin loverboy, Emma skulle hem och jag med. Tack till Emma och Sophie för en jättefin eftermiddag, och för att ni såg till att förgylla min eftermiddag lite extra som ni alltid gör! Stor kram till er.

Ikväll är det inte mycket som händer. Jag känner mig lite hängig och ska jobba imorgon så ska försöka vara duktig och gå och lägga mig i tid, for once...

Ha en bra fredagkväll alla!
Ida.



Emma och Sophie - Två väldigt fina människor i min vardag
(Klicka på bilderna för att förstora dem!)

Första inlägget!

Efter många om och men har jag insett att inte heller jag kan motstå den blogg-epidemi som slagit till mot Sverige. Egentligen dumt att lägga ner en massa tid på att skriva något som nästan ingen kommer läsa, men man kan väl alltid försöka? Men räds icke, jag kommer inte bli någon ny Blondin-Bella (Hu hemska tanke...). Däremot får vi se hur länge det här bloggandet håller, gillar att skriva dock så det kanske blir något bra av det här?

Jag heter alltså Ida, jag bor och lever i Stockholm och försöker göra det mesta av mitt liv!! Detta blir bloggens första inlägg, får se hur det går med detta som sagt men det verkar ju relativt kul :) Kom gärna med kritik, kommentarer osv... Alltid bra att veta vad folk tycker.

Idag tog en relation slut. Det var en fin historia, något man kan bära med sig som en erfarenhet, en bra sådan dessutom. Det var tråkigt, dock så tror jag att det var för det bästa. Hur som helst var det något fint att ha haft, och jag är tacksam över att jag fick vara med om det! Jag hoppas att du också tyckte det, och på något sätt förstår varför jag gjorde det val jag gjorde...

Idag var jag även och tittade på när Julia och Habiba hade CapoEira. Jag blev mycket imponerad då det såg otroligt svårt ut, och de var otroligt duktiga för att bara ha hållit på i två veckor!! Bra tjejer, keep up the good work!

Nu ska jag försöka få igång resten av den här bloggen... Förstår inte så mycket än, men har Elina att fråga ifall det skulle krisa sig.

Ha det bra och ta det lugnt,
Ida.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0