Underhållning!

Hittade en rolig bloggsida på nätet, där folk lägger upp bilder på "Arga lappar" som de hittat på diverse ställen. Så sjukt roligt, för just arga lappar är extremt underhållande. När folk är arga har de:
1) Väldigt svårt med grammatiken, vilket leder till att det både blir syftningsfel, men också helt knasig stavning på det mesta.
2) Återgått till en pubertal upprorisk fas, dvs. humorn, taktiken och hela budskapet av den arga lappen blir väldigt barnslig och allmänt löjlig. För oss som läser lapparna och befinner oss i ett neutralt sinnetillstånd blir detta väldigt komiskt. Även om författaren till lappen i fråga lyckas hålla sig borta från barnsligheten så spårar det ofta ur genom att väldigt hetsiga hot förekommer.
Min favorit hittills är den här lappen:

Följande meddelande står på lappen:
"Till du som stal min cykelventil den 21/10 utanför *kan inte tyda platsen*
Må helvetes eldar pina din kropp. Jag ska kidnappa din förstfödde, lägga brödsmulor i dina sängkläder och bränna din brevlåda. Ditt liv kommer präglas av evig motvind och härsken mjölk och försenade bussar.
När du minst anar står jag bakom din rygg."

Alltså HAHAHA vilken HUMOR. Shit vilken ilska man kan förmedla. Och hoten var fan inte att leka med... Vem vill leva ett helt liv med härsken mjölk?

Kolla in: www.argalappen.se när ni har en stund över, för mer roligt arga lappar!

Kommentarer
Postat av: habiba

aaaaahahahah SICK!

2008-11-27 @ 16:38:04
Postat av: susanne

Sköööööööööööööön humor du har baby! Mamma Mu

2008-11-27 @ 16:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0